Fakültemize Ziyaret

Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Rehberlik Dersi Öğretmeni Ayşe CAN , Meslek Dersi Öğretmeni Emrah BACAKSIZ ile Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Üniversiteye girecek öğrencilerin Fakülte hakkında bilgilendirilmesi amacıyla gerçekleşen ziyaret kapsamında Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şaban HAKLI Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında genel bilgiler vermiştir. Bu kapsamda misafirlerimiz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özden KANTER’in Kelam dersine dinleyici olarak katılmışlardır. Daha sonra öğrenciler Arş. Gör. Ramazan KILIÇ’ın eşliğinde kütüphane, yemekhane ve konferans salonu gibi bazı birimleri ziyaret etmişlerdir. Kendilerine Fakültemiz ve birimleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.